Geschiedenis

2014: ENSUITE VERHUIST NAAR STAIRWAY 

Vorig jaar wijzigde enSuite de programmering en ging van een wekelijkse naar een maandelijkse clubavond en verhuisde naar CitySense. Hoewel enSuite fijn heeft samengewerkt met CitySense, heeft de organisatie besloten het maandelijkste gayfeest te verhuizen naar het bekendere Stairway op de Mariaplaats. Stairway stond vorig jaar ook al op het lijstje van potentiële locaties maar toen was het nog net te vroeg voor een samenwerking. Stairway heeft het afgelopen jaar de locatie in een nieuw jasje gestoken en de wilde rockveren zijn daarmee verleden tijd. De locatie ademt nog wel steeds die authentieke sfeer, maar is tegelijkertijd een stuk frisser en moderner geworden.  

enSuite verwacht er de clubuitstraling te behouden die het bij CitySense vond en ziet daarnaast nog vele voordelen. De club is bovengronds en niet meer in een kelder, is ruimtelijk en speels ingedeeld (je kijkt vanaf boven op de dansvloer), er is een VIP gedeelte, een video wall, dansvloer met podium en een lounge. Ook heeft de organisatie geluisterd naar de praktische wensen van de bezoekers, zo hoeft er niet met muntjes te worden betaald maar kan je gewoon cash afrekenen aan de bar. 
 
Locatie: Club Stairway, Mariaplaats 11-12 Utrecht.  
 
2013: ENSUITE GOOIT HET ROER RIGOREUS OM! 
 
Anno 2013 kunnen we oprecht zeggen dat gay Utrecht weer volop op de kaart staat (met Roze Zaterdag als hoogtepunt) en dat er het afgelopen jaar ook veel nieuwe initiatieven en gayfeestjes zijn opgestart. enSuite juicht deze ontwikkeling van harte toe omdat diversiteit in het uitgaansleven ontzettend leuk is en dit Utrecht qua uitgaansgebied alleen maar aantrekkelijker maakt!  
 
Na 5 mooie jaren met veel legendarische feestjes hebben we besloten dat we in het nieuwe seizoen gaan verhuizen naar de locatie CitySense en één maandelijkse clubavond gaan organiseren die helemaal uit zijn voegen knalt. Na het openingsfeest op 31 augustus 2013 is enSuite er elke 4e zaterdag van de maand! 
 
2008-2013: ENSUITE ORGANISEERT WEKELIJKSE CLUBAVONDEN 
 
De tot bestuursleden gebombardeerde vriendengroep organiseerde met hulp van de vrijwilligers iedere week van november 2008 t/m juli 2013 de zaterdagavond in Club LUX. Met het hart voor de gaycommunity op de juiste plaats hebben zij elke week belangeloos ingezet voor de organisatie, het bedenken en opbouwen van themafeesten, de website, online en offline promotie, partyfotografie, etc. 
 
2008: ENSUITE VERHUIST NAAR THE JAM
 
Na de eerste editie van enSuite Weekend Extension werden de vrienden benaderd door ‘the Jam’ om een nieuwe invulling te geven aan hun zaterdagavond. Een wekelijkse zaterdagavond voor gays, lesbo’s en iedereen die daar geen probleem mee heeft….? Daar konden we geen nee tegen zeggen! Als snel werd duidelijk dat een wekelijks feest organiseren iets anders is dan één keer in de maand en is er besloten om in 2009 een officiële (non-profit) stichting op te richten en de avond om te dopen tot enSuite onSaturday.  
 
2005-2008 ENSUITE NEEMT PAUZE 
 
Na de succesvolle NewYearsEve party volgden nog vele maandelijkse feesten met zang, dans en modeshows die nog tot eind 2005 duurde. Door drukke banen was het lang helaas niet meer te combineren. Dat betekende echter niet dat de enSuite vrijwilligers geen zin meer hadden in het organiseren van feesten. Toen we in 2008 weer benaderd werden door Club Monza om weer invulling te geven aan een zondagavond was de keuze snel gemaakt. 
 
2004: ELKE EERSTE ZONDAG VAN DE MAAND 
 
In 2004 kwam een groep vrienden bijeen met het idee een feest te organiseren die een aanvulling zou zijn op het bestaande uitgaansaanbod in Utrecht. In september van dat jaar kwam Madonna, na een afwezigheid van 10 jaar, voor het eerst weer naar Nederland. Deze combinatie resulteerde in een spectaculair feest in Club Monza, de Pre-Madonna Party. De organisatie had de smaak te pakken en organiseerde vanaf dat moment op elke eerste zondag van de maand enSuite weekend extension. Een avond van 20:00 tot 01:00 uur met lekkere dance/club, acts en VJ’s om het weekend goed af te sluiten.