Over enSuite

OVER ENSUITE

Welkom bij enSuite, hét gayfeest in Utrecht waar je kunt dansen op de lekkerste Pop in-the-mix, clubhits & house. Onze locatie bevindt zich middenin het centrum en is te vinden op de Mariaplaats 12, Club Stairway.

VOOR WIE EN WAAROM

enSuite is voor iedereen vanaf 18 jaar, die zin heeft in een club-avond met ongedwongen en dansbare house & clubhits. Gay, bi, lesbian, straight, transgender en iedereen die daar geen probleem mee heeft. Oud, jong, dik, dun? Bij ons danst iedereen die lekker zichzelf wil zijn. Met een ontspannen en laagdrempelige sfeer hopen wij de wereld een stukje mooier te maken. En daar draag jij als bezoeker aan bij. enSuite wordt georganiseerd door een kleine maar enthousiaste groep vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten voor de gay community! Samen met dit team van vrijwilligers zorgen wij er iedere maand voor dat jij kunt genieten van een super avond uit, zonder gedoe. Lijkt het je leuk om mee te werken aan het succes van Stichting enSuite? Neem dan een kijkje bij onze vacatures, we zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen werken aan het verbeteren van onze gayfeesten!

ENSUITE, ELKE MAAND WEER ANDERS

Met ons team van vrijwilligers proberen we onze bezoekers elke maand te verrassen met thema’s, live acts en entertainment. Tijdens onze enSuite Live edities schotelen we je live artiesten voor – variërend van vocalisten, MC’s, meer of minder conventionele instrumenten tot gogo-dansers. Of we gaan terug in de tijd met Gayties and Nineties waar je danst op de lekkerste klassiekers of houseclassics uit de 80’s en 90’s (origineel of in een nieuw jasje). enSuite ‘Liebe aus Berlin’ is een creatieve avond waar je de rauwe underground sfeer van Berlijn proeft met een meer elektronische sound. Het creatieve team van enSuite bedenkt steeds nieuwe thema’s dus hou deze website en onze Facebook pagina goed in de gaten.